“Wat ik wil bereiken, is dat er een extra dimensie wordt toegevoegd aan een interieur.“​

Een omgeving creëren waar je je goed voelt, fijne momenten kunt beleven met vrienden en familie en waar je je bovenal thuis voelt: dat is mijn doel met het ontwerpen van een interieur. LAB staat voor Lois Alet Bakker, mijn naam, maar ook voor de ontdekkingstocht die voor mij tijdens het ontwerpen centraal staat. 


Tijdens het ontwerpen van een interieur ben ik altijd op zoek naar het antwoord op de vraag: waarom? Waarom doen de gebruikers in een ruimte wat ze doen? Waarom maak ik tijdens het ontwerpen bepaalde keuzes? Ik ben op zoek naar de betekenis achter een ontwerp, want interieur gaat voor mij verder dan een perfect plaatje. In mijn ontwerpen ben ik altijd opzoek naar een goede balans. Ik pas graag trends toe, maar streef daarbij wel naar een tijdloos design. Daarbij moet het interieur uiteraard mooi zijn, maar je moet er ook écht in kunnen leven


In het logo is duidelijk 4D te zien. Wij leven in een 4D wereld. Zelf zijn we enkel 3D-wezens en dit is ook hoe wij de wereld zien. Wat ik wil bereiken, is dat er een extra dimensie wordt toegevoegd aan een interieur. Deze dimensie is de beleving, waarnaar ik altijd opzoek ben. Ik draag graag mijn steentje bij met het ontwerpen van de leefomgeving waar jij geluk ervaart. Uiteindelijk kan iedere ruimte een plek zijn waar je je thuis voelt; het heeft alleen het juiste ontwerp nodig. 


Samen kijken we naar de mogelijkheden om van jouw huis je thuis te maken. Van grote verbouwing, nieuwe indeling tot styling. Ik neem de wensen van de klant als uitgangspunt en laat daar mijn eigen creativiteit op los. Ik kijk er naar uit om samen op zoek te gaan naar wat bij jou of jouw bedrijf past!


Lois Bakker | LAB4Design